GODE RÅD & NICE TO KNOW

SCROLL NED FOR AT LÆSE TIDLIGERE BESKEDER ELLER FÅ ET HURTIGT OVERBLIK OM HVOR DU FINDER  INFORMATION

 

03-01-2020

Dette link forklarer nærmere omkring situationen som vi som afdeling blev præsenteret for i 2019. Det er derfor vi fik en kæmpe huslejestigning. Indtil dato har vi i bestyrelsen eller ni-rådet modtaget en opdatering på hvad status på denne situation er.  Det er vigtig information!
Notat ejendomsskat Damgårdsarealet (002) MKR

Venlig hilsen
Solange

 

Praktisk information

Ifl. ejendomskontoret, kan vi som beboere selv kontakte politiet, når der holder køretøjer uden nr.-plader  eller køretøjer der bare er blevet dumpet hos os.

Man kan skrive om henvendelsen og sende til kbhv@politi.dk

 

Vi må ikke sætte et skilt op på p-pladsen med en tekst som lyder : “P-plads forbeholdt Kirsebærgårdens beboere”

grunden til dette er, at vores p-pladser er privat-offentlige. (det betyder, at alle kan parkere hos os), men det skulle være sådan, at beboerne her har første prioritet til p-pladserne.

Hvis skraldemændene klager over, at de skal gå langt for at hente vores affald, ja, så må de desværre det. Vi har undersøgt dette med ejendomskontoret. Ingen steder i deres kontrakt står, at de skal kunne køre med lastbilen helt hen til porten. Skraldebilen kan ikke bakke eller vende, da der ikke er plads til det.

 

—————————————————————————————————————–

FÆLLESHUS-UDLEJNING I FÆLLESHUSET

HVER ONSDAG I LIGE UGER FRA KL.19-19.30 – der kan forekomme ændringer og disse meddeles her på webstedet under “Seneste beboernyt”.

 

September 2017
Udlejning  af fælleshuset kører nu normalt. Læs ovenover. Der er nu fremskaffet kalender for 2018.

Udlejning af Beboerhotellet – Ejendomskontoret kontaktes. Åbningstider, tlf.nr. m.m. finder du under fanen ADMINISTRATION. Du kan også trykke på linket her: https://www.kirsebaergaarden3710.dk/hjem-2/


FÆLLESHUSET ER UDLÅNT FRA 1-8-2017 TIL 19-8-2017 SAMT FRA 20-8-2017 TIL 3-9-2017.
FÆLLESHUSETS RESERVATIONSKALENDER ER HÆNGT OP VED TAVLEN INDE PÅ VASKERIET. EFTER SIDSTNÆVNTE DATO, UDLEJES HUSET I FÆLLESHUSET   ONSDAGE I LIGE UGER FRA KL.19-19.30.

Venlig hilsen
Fælleshus-udvalget


NOGET OM GULVAFSLIBNING OG LAKERING: FIND DET UNDER FANEN “REGLER OG REGLEMENTER”, NEDERST PÅ LISTEN.

SAMME GÆLDER “INFO OM AFHENTNING AF STORSKRALD I JULI MÅNEDEN.

HURTIG OVERBLIK OVER MALING-TYPE – VENLIGST LÆS SIDE 9 og 10  I AFDELINGENS “VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENTET” – DEN FINDER DU UNDER FANEN “REGLER OG REGLEMENTER”.

 Hurtigt overblik
Afdelingens krav til fremgangsmåder og materialer, fx vægbehandling, loft-behandling, eventuelt individuelt for hvert rum
Glans på maling
Lofter: 5
Vægge: 5-10
Køkkenvægge:  min.10
Badeværelse: min.25
Træværk: 40
Radiator og rør: 40

AFFALD

VIL SLÅ ET SLAG FOR FANEN “AFFALDSSORTERING 2016” – DA HERUNDER ACA (ACA=AGENDA CENTER ALBERTSLUND) FINDER  DU NYTTIGE RÅD OMKRING AFFALD. 
SÅ GOD LÆSNING!


Afsnittet “Gode råd og Nice to Know” har fået 2 nye sider: Vandforbrug + Skimmelsvamp- disse findes som underafsnit til Gode råd og Nice to Know.


Nice-to-know

Vær obs på, at hvis dit toiletsæde knækker, er det afdelingen der dækker et nyt. Betingelsen er dog,  at du først og fremmest kontakter ejendomskontoret og fortæller hvad der sket. Ejendomskontoret vil derefter rekvirere hjælp og sende deres servicemedarbejder ud til dig. Det bliver skiftet ud kvit og frit.


Der hentes stadig STORSKRALD her i vores afdeling.

 

Husk!!   ALTID DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN.

 

OBS: stil dit affald ud aftenen før gårdmændene kommer.

Det er mindre attraktivt at stille affald udenfor boligerne lang tid i forvejen – det skæmmer området.

Papkasser, typisk store emballager, for eks.  fra Ikea,  skal bindes sammen. Det er rigtigt besværligt for gårdmændene at køre rundt med det. Pap skal heller ikke stilles ud i regnvejr. Beboerne opfordres til selv at aflevere store papkasser henne ved den store sorteringsplads ved RIMBUEN.

Brug klare affaldssække til dit affald, så gør du det nemmere for dig selv og gårdmændene der skal sortere og smide dit affald ud i forskellige containere.

Revideret september 2017