BYGGEPROJEKT 2017-2018

KÆRE NABO
Alt skriftligt informations-materiale vedr. det fremtidige byggeprojekt (døre/vinduer) vil findes her. De nyeste dokumenter, breve ellers statusopdateringer vil du kunne læse enten i form af en tekst  eller ved at klikke på et link. GOD LÆSNING!


03-12-2017

Information om vinduer og døre udskiftning samt genopretningsarbejder

Entrepriseudbuddet er overstået – Casadana A/S, vandt udbuddet. Casadana A/S gav en god pris på udbuddet, så vi kan få udført alle de arbejder, vi ønsker og stadig have lidt luft i budgettet.

Om ca. 18 uger vil udskiftning af vinduer og døre begynde i Gårdene. Det er endnu ikke aftalt hvilken afdeling de starter med, og hvad den forventede arbejdstid for hver bolig vil være. Vi ved at byggeriet løber over 22 uger, med aflevering i midt august 2018.

Info-møde i Gården Vi forventer at indkalde beboerne i Kirse-, Blomme- og Troldnøddegården til møde om byggeprojektet inden vi går i gang, på mødet vil rådgiveren og administrationen gennemgå følgende:

  • Udskiftning, hvad skal der ske? herunder varslinger
  • Byggesagen, hvor langt er vi?
  • Beboernes forberedelse inden byggestart
  • Byggeproces og tidsplan

 

Reserver onsdag den 24. januar 2018 til mødet

Lidt overordnet om vinduerne og dørene Byggeudvalget har sammen med rådgiveren og administration besluttet at vinduesrammen skal udføres af tre materialer.

  • Udvendig, en stabil og vedligeholdelsesfri overflade i lakeret aluminium
  • Indvendig, malet kerne fyrretræ
  • I midten, et isolatorprofil i komposit med isolerende kamre

Denne kombination vil give en lang levetid og en lille vedligeholdelse, vinduestypen vil være klasse A med 3 lag glas. Åbningen er udadgående og hvor det er hensigtsmæssigt vil vinduerne være vendbar, således at pudsning bliver nemt. Der isættes friskluft ventil i alle vinduerne med undtagelse af badeværelset.

Dobbeltfløj vindue på 1. etagen, med en udvendig sikkerhedsanordning bibeholdes med nuværende indadgående åbning.

Det store vindue på 1. etage holdes i samme eksisterende størrelse, men vil blive opdelt, da den nuværende oplukkelig dimension ikke kan fås, opdeling er i symmetri med de eksisterende vinduer.

Endvidere vil lysningerne/vindueskarmene samt vinduespladerne blive udskiftet, til et materiale som passer til rummets funktion fx vil lysningen/vindueskarmen samt vinduespladen i badeværelset være af fugtbestandigt materiale.

Vinduer forbliver i hvid inde og ude, hoveddøren bevares i afdelingens nuværende farve.

Hoveddør skal være med trepunktslås med låsecylinder og vrider, der monteres dørspion i døren, hvor der ikke er vinduer i nærheden fx på repos, i porten. De andre døre vil have en pasvilgreb og bibeholdes med fyldning og glas, glasset er af materialet sikkerhedsglas.

Denne information er fra Bo-Vest – der har videresendt til Kirsebærgårdens repræsentanter i byggeudvalget Kirsten og Charlotte.


Fra Erik Rosgaard – se vedhæftet link – vigtig information om døre og vinduer

18-2-2017:  Vedrørende udskiftning af døre og vinduer m.m.


Kære alle
Hermed indkaldelse til fælles beboermøde 16.2.17 kl. 19 i Troldnøddegårdens fælleshus. Vedhæftet indkaldelse samt forslag til byggeprojekt.

Venlig hilsen på vegne af afdelingsbestyrelsen

Erik Rosgaard

Klik på linkene for at læse indholdet:

Indkald til X-afdmøde -Gård – 16 feb 2017
Kirsebærgårdens rammeforslag til ren. af vinduer

Udarbejdet af Solange den 25-01-2017